Silvertassen Hundcenter startade år 2013 i Göteborg, Slottsskogen. Där bedrev vi en verksamhet med 50 hundar anlitade till dagis och höll hundkurser samt barnläger. År 2019 flyttade Silvertassen ut sin verksamhet till Orust närmare bestämt Svanesund.

Vi har ett litet hunddagis som ser till din hunds bästa och dess  egenskaper och tar vara på det! Det ska vara roligt att gå på hunddagis och hos oss får hunden klättra i bergen, vara i skogen, leka i rastgården, cykla till havet, arbeta med nosen eller bara ta en lugn promenad och sedan sova gott på sin alldeles speciella plats i soffan eller i hundbädden.

Vi erbjuder:
Heltidsplatser
Halvtidsplatser
Enstaka tillfällen

Dagis öppettider:
Måndag - Fredag kl: 07.00 – 18.00                    
Lördag – Söndag kl 08.00 – 17.00

Boka plats till dagis:
Du bokar genom att höra av dig med ett sms eller skicka e-post till Eva.
Skicka e-post för att boka plats på hundcenter@silvertassen.se
Skicka sms till Eva på 0708 107 666.
Därefter så får du en bekräftelse och har Silvertassen öppet så skickas information om betalning.
Vi tar i dagsläget emot ca 5 hundar.

Innan inbokning kan ske:
Innan ni bokar in en tid till Silvertassen vill vi gärna träffa er och låta er hund bekanta sig med vår miljö, läser igenom avtalet och vi visar er runt på gården för att ge er en bild av vilka vi är som jobbar på Silvertassen.

Inskolning:
Inskolning av hunden sker efter överenskommelse och när hunden väl påbörjar dagis så har vi ca 2 veckor inskolningstid. Vi satsar mest på att ta emot hundar som har behov av heltidsplatser då det gynnar hundarna.

Våra krav:
Att hunden passar ihop med resten av gruppen
Att hunden har hunnit vuxit till sig och är som yngst 6 månader
Att hunden är rumsren
Att hunden är försäkrad och vaccinerad

Övrig information:
Dagisets rum är försedda med gosiga hundbäddar, filtar och dynor allt för att efterlikna hemmets lugna vrå.
Genom rummens luckor så kommer hunden lätt ut till rastgården. Vid ingången till dagiset finns havet och utanför går fåren och betar. Här kommer man bort ifrån stans buller och fyrverkerier och en känsla av lugn skapas.  
Vi är noga med vårt urval av hundarna då vi vill att hundarna ska trivas ihop.
Innan vi låter hunden träffa övriga hundar så vill vi att den landar hos oss och därefter om hunden vill så tar vi en promenad tillsammans med de övriga hundarna.